John Migiakis

Που πηγα και δεν μου αρεσε...Στο πλυντηριο αυτοκινητων στην γειτονια μου!Ειχα αφησει καποια κερματα στο αυτοκινητο για να παω μετα το πλυσιμο να γεμισω την μπουκαλα του νερου και με λυπη μου διαπιστωσα πως οταν παρελαβα το αμαξι τα κερματα ειχαν κανει φτερα..οκ προφανως και δεν με ενοχλησε το ποσο μιας και ηταν αρκετα μικρο αλλα η κινηση να κανεις κατι τετοιο..επαγγελματισμος και εμπιστοσυνη μηδεν..δυστηχως επρεπε να το αναφερω και στον ιδιοκτητη αλλα τεσπα..απλα δεν ξαναπαω!!

Marios Neophytou 87 months ago
Πρεπει να το αναφερεις για αν μην ξαναγινει σε αλλο πελατη, μου ετυχε και εμενα και πιαστηκε στα πρασα αυτος που το εκανε απο καμερες
Alexandra Phasaria 87 months ago
Δεν είναι το ποσό, είναι θέμα αρχής. Υπάρχει μια ιστορία - παραβολή: Ένας άνθρωπος προσέλαβε μια γυναίκα για να τον βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού. Άφησε €10 στο τραπέζι του σαλονιού. Στο τέλος της ημέρας, την πλήρωσε κανονικά και ακολούθως της έδωσε και τα €10. Την επόμενη μέρα, έκανε το ίδιο. Και την μεθεπόμενη. Την τέταρτη μέρα, τα €10 έλειπαν από το τραπέζι. "Που είναι τα χρήματα;" την ρώτησε. "Τα πήρα" του λέει. "Εντάξει. Απολύεσαι". Είναι η κίνηση του να πάρεις κάτι που δεν σου έχει δοθεί.
Archie Giorgio 87 months ago
Η ανθρώπινο λάθος ή κάποιος τα φύλαξε σε άλλο μέρος του αυτοκινήτου και απλά ξέχασε να το αναφέρει!Μπορεί και να τα ρούφηξε η ηλεκτρική σκούπα την ώρα που το καθάριζαν και να μην το πήραν χαμπάρι!!
Anastasia Stylianou-Ogolo 87 months ago
Μέσα στο τασάκι, κοίταξες; Εμένα έτυχε να μου βάλουν τα ψιλά εκεί.
Σάββας Σάββα 87 months ago
Εγώ προτιμώ να το πλένω μόνος μου. Ούτε υπάρχει κύνδινος να μου κάνουν ζημιές στο αυτοκίνητο αλλά ούτε και να κλέψουν
Babis Babs 87 months ago
Υπάρχει και μία μεγάλη περίπτωση να τα ρουφηξε η σκούπα από αμέλεια του παιδιού που έπλενε το αμάξι.(και πόσο μάλλον όταν τα ψιλά έχουν πέσει κάτω από το κάθισμα).
Demetris Apollon 87 months ago
Epivallete na to pis tou idioktiti tou plintiriou.
Babis Babs 87 months ago
Δεν αντιλέγω!
Archie Giorgio 87 months ago
Συμφωνώ με τον Δημήτρη γιατί σήμερα είσαι εσύ,αύριο είναι η επιχείρηση ολόκληρη!
Babis Babs 87 months ago
Στα παπάρια μου.
Archie Giorgio 87 months ago
Όπως την άλλη φορά στην Πάφο με τα λεφτά στην αποθήκη,στο βενζινάδικο!
Babis Babs 87 months ago
Κουτσομπόλη.
Mike Hintikos 87 months ago
Μπορεί να τα έπιασαν κανένας μιτσης να πιεί κάτι
Antreas Germanos 87 months ago
Men to peis mporei na ta eroufisen i houver katalathos
John Migiakis 87 months ago
Επειδη διαβασα πολλα σχολια περι της ηλεκτρικης σκουπας που πιθανως να τα ρουφηκω να επισημανω πως τα κερματα ηταν ΜΕΣΑ στο ντουλαπακι του συνοδηγου αρα θεωρω απιθανο να βαλεις σκουπα εκει μεσα!!